Budapest – Soroksári út

Cím: Budapest IX. ker. Soroksári út 86.

Telefon: +36 1 430 0418

Nyitvatartás Hétfő: 10:00 - 17:00 Kedd: 10:00 - 18:00 Szerda: 10:00 - 18:00 Csütörtök: 10:00 - 20:00 Péntek: 10:00 - 17:00 Szombat: 10:00 - 14:00 Vasárnap: Zárva

BEMUTATKOZÁS

Az idei évben is megújult 2200 nm-es exkluzív budapesti bemutatótermünkben a hét hat napján várjuk kedves Vásárlóinkat. Elsődleges szempont volt a Palatinus Fürdőszobaszalonok által képviselt márkák, hagyományostól eltérő módon történő bemutatása, mely a széles termékkínálat és a tér befogadóképességének függvényében a teljesség igénye nélkül vált megvalósíthatóvá. Választásának megkönnyítése érdekében felépítettünk közel 150 enteriőrt, melyekben a lakások különböző helyiségeit- konyha, étkező, fürdőszoba- mutatjuk be számos stílusban. A folyamatosan megújuló széles stílusirányzatot magába foglaló árukínálatunkat különböző céges fórumokon és nagyszabású rendezvényeken ismertetjük. Ez a platform teret enged a szakma képviselőinek arra, hogy alkalmanként tapasztalatot és eszmét cseréljenek, az aktuális trendekről, újdonságokról információt gyűjtsenek. A főváros egyik legnagyobb fürdőszobaszalonjában a sok éves tapasztalat mellett fontosnak tartjuk, hogy szakértő munkatársaink készséggel álljanak rendelkezésére, segítsék Önt a döntésben, és a kiválasztásban.

A Palatinusnál büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink részére mindig a legmagasabb minőséget biztosítjuk kedvező árszinteken.

Kiemelt célkitűzésünk:

  • megfelelni a folyamatosan változó vevői elvárásoknak
  • a vevők gyors, pontos kiszolgálása
  • a termékek, szolgáltatások minőségének legmagasabb szinten tartása.

Szeretném megköszönni Vásárlóink több, mint 20 éve tartó töretlen bizalmát és hűségét!

Üdvözlettel: Huszár Zsolt szalonvezető

„Mi nem követjük, mi diktáljuk…”

KAPCSOLATFELVÉTEL