Gyöngyös

Cím: Gyöngyös, Szurdokpart u. 52.

Telefon: +36-37-500-162

Nyitvatartás Hétfő: 8:00-17:00 Kedd: 8:00-17:00 Szerda: 8:00-17:00 Csütörtök: 8:00-17:00 Péntek: 8:00-17:00 Szombat: 8:00-12:00 Vasárnap: Zárva

BEMUTATKOZÁS

Napjainkban a fal- és padlóburkoló lapok egyre nagyobb teret hódítanak a lakásokban. A színek és formák ötletes variációjával bármilyen kívánt hatás elérhető, legyen szó konyháról, fürdőszobáról, folyosóról, nappaliról, teraszról, vagy esetleg kőhatású kandallóról, lábazat burkolatról.

A változatlanul divatos klasszikus bézs és krém színvilág mellett fellelhető választékunkban a színes, merész kerámiák széles spektruma, fahatású lapok teljes választéka, illetve a manapság különösen kedvelt minimál stílusú, cement-beton hatású burkolat is. Próbálunk a minőség mellet divatot is teremteni újdonságainkkal! Üzletünkben arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a személyiségének leginkább megfelelő megoldást, ezért igyekszünk szakmai felkészültségünkkel mindenben segíteni kedves Vásárlóinknak.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatomra alapozva szívesen adok tanácsot a kivitelezési technológiákkal kapcsolatban, illetve a legmegfelelőbb segédanyagok kiválasztásában is, annak érdekében, hogy a burkolás mindig örömteli esemény legyen, akár felújítunk, akár új épületet építünk.

Bemutatószalonunk Gyöngyös területén belül a 3-as főútról a város felé vezető úton található a Húsiparral szemben, a Mátrai Móka Játszóház mellett.

Szeretettel várjuk régi és új vásárlónkat egyaránt!

Varga Zsuzsanna

üzletvezető

KAPCSOLATFELVÉTEL